Werkzaamheden

Als professioneel klusser in Zwolle ben ik breed inzetbaar voor het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en om de woning. Die zijn in te delen in een aantal categorieën, hoewel daar onderling vanzelfsprekend wel enige overlap tussen zit. Het plaatsen van een schutting is bijvoorbeeld timmerwerk, maar kan ook als tuinaanleg worden gezien. Hoe je het ook noemt, het gaat erom dat de klus naar tevredenheid geklaard wordt. En daar sta ik voor.

Open en eerlijk advies

Voor veel klussen in en om het huis kunt u bij mij terecht, maar natuurlijk zijn er ook dingen die ik niet of minder goed beheers. Zo heb ik wat minder verstand van elektra en ook stucwerk is écht een vak apart. Daarnaast zijn er werkzaamheden die ik wel beheers, maar die – bijvoorbeeld prijstechnisch – beter door een echte specialist gedaan kunnen worden. Voor aanvang van de klus ben ik daarom altijd open, eerlijk en transparant over wat ik wel en niet voor u kan betekenen.

Heeft u een klus in of rondom uw huis in Zwolle of omgeving? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan natuurlijk via de mail, maar voor beide partijen is een telefoontje makkelijker en sneller.