435436456

Over mij

In mijn vrije tijd was ik altijd bezig met onder meer timmeren, zagen, schuren en lijmen; kortom, met het maken van allerlei spullen. Bij verhuizingen van vrienden en familie was ik al vroeg de aangewezen persoon om te helpen met behangen, schilderen en andere klussen. Ik leerde veel van mijn vader, maar zeker ook door de dingen gewoon te proberen. De praktijk bleek voor mij de beste leerschool.

Ik heb een aantal jaren in de technische dienst gewerkt bij een hogeschool. Daar was ik, deels gedurende een verbouwing, verantwoordelijk voor een breed scala aan onderhoudswerkzaamheden binnen het gebouw.

Tegelijk groeide bij mij het verlangen om fulltime te gaan doen wat ik het liefst doe. De wens om een eigen klusbedrijf in Zwolle te beginnen was er al een aantal jaren en in 2018 heb ik besloten om het ‘gewoon’ te gaan doen. Met Klussenbedrijf J. Poppen help ik sindsdien inwoners van Zwolle en omgeving met tal van werkzaamheden in en om het huis.

Hoewel ik het met overtuiging deed, was het natuurlijk een grote stap om als zelfstandig professional aan de slag te gaan. Niettemin kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de juiste keuze had gemaakt. Elke dag opnieuw ga ik enthousiast aan de slag. Ik geniet ervan om zelf te bepalen hoe ik een klus aanpak, om op mijn eigen manier te werken en zelf verantwoordelijk te zijn voor het resultaat. Een tevreden klant maakt de klus voor mij helemaal af!